Specijalizirani i pouzdani servisi

Profesionalan i stručan tim

Stručnjaci smo za popravke Xiaomi električnih romobila na kojima uspješno rješavamo sve vrste popravaka, nadogradnji i prilagodbi. Radimo isključivo s potpuno kompatibilnim dijelovima prikladnim za Xiaomi modele. Izvršili smo tisuće popravaka Xiaomi električnih romobila za modele kao što su M365, Pro, Pro 2, Essential i 1S.

Također nudimo servis za brandove Vsett, Zero, Ms Energy, Segway, Kugoo, Pulse i druge. Nastojimo održati visoku razinu profesionalnosti u svemu što radimo. Nudimo stručnu pomoć i savjete za popravak kako bismo vam uštedjeli vrijeme i novac.

Pošaljite nam upit i dogovorite termin

Vaš upit će biti zaprimljen od strane naše korisničke podrške. Nakon analize stručne osobe, javit ćemo Vam se s povratnom informacijom.

Xiaomi električni romobili

Servis i rezervni dijelovi

Posjetite nas u poslovnici

Uz stručne savjete, obavite servise ili preglede

Posjetite nas u našoj poslovnici na adresi Ozaljska 134 gdje možete obaviti servis električnih romobila, nadograditi ga, modificirati ili samo obaviti kontrolno redovito održavanje (provjera kočnica, guma te ostalih sklopova). Preventivno održavanje je ključni element u dugovječnosti i sigurnosti vašeg vozila.

Adresa poslovnice

Ozaljska ulica 134, 10000 Zagreb, Hrvatska

Partneri i suradnici

Dokazana kvaliteta

U ponudi imamo neke od najpoznatijih brandova na tržištu i uvijek tražimo pouzdane dobavljače / partnere kako bismo vam osigurali kvalitetne i pouzdane romobili i dijelove.